YRITYSINFO

 

KUPLIA

 

 

Olen Katri Paavolainen, Kuplian perustaja ja omistaja. Koulutukseltani olen ratkaisukeskeinen terapeutti, kasvatustieteiden maisteri ja  erityisopettaja.

Minulla on ollut ilo työskennellä liki kaksikymmentä vuotta opettajana. Opettajakokemusta minulla on vuosiluokilla 1- 10,  suurimman osan työvuosistani olen toiminut yläkoulun erityisluokanopettajana.

Minulla on laaja kokemus toimimisesta lasten ja nuorten kanssa niin hupi- kuin hyötymielessäkin. Olen ollut mm. leiriohjaajana Kiljavalla, näytellyt piika-Gunillaa Suomenlinnan interaktiivisessa seikkailunäytelmässä ja seilannut Loviisan vesillä merirosvo-Svarttiksena.

 

Kuplia.fi Facebookissa

Ollessani opiskelijavaihdossa Espanjassa, Salamancan yliopistossa, vierailin Reina Sofia -nimisessä erityiskoulussa, jossa koulun johtaja otti minut vastaan kana sylissään. Reina Sofia-koulussa lasten kuntoutukseen kun kuului toimiminen eläinten kanssa! Vierailu sytytti minussa syvän mielenkiinnon lasten ja eläinten välistä vuorovaikutusta kohtaan. Perustinkin vuonna 2003 Korkeasaareen luontokoulu Arkin. Jatko-opinnoissani olen perehtynyt siihen, mitä tapahtuu lapsen ja eläimen kohdatessa. Siksi haluan niin terapia- kuin opetustyössäkin hyödyntää asiakkaan niin halutessa niitä tietoja ja taitoja, joita olen eläinkontaktien merkityksistä oppinut. Siksi vastaanotolle ovat lemmikit tervetulleita!

Sekä tutkitun tiedon että kokemukseni valossa uskon lujasti, että kun terapia- ja opetustyössä käytetään joustavasti ratkaisukeskeisiä työmenetelmiä, joissa pääpaino on yksilön heikkouksien sijaan hänen vahvuuksissaan, ongelmien sijaan ratkaisuissa, päästään parhaisiin tuloksiin. On tapaamisen tavoite mikä tahansa, lähestymistapani on asiakkaita kunnioittava, heille voimantunteen ja asiantuntijuuden palauttava.

PALVELUISTAMME SANOTTUA

Katri on paras ope ikinä! Se oikeesti kuuntelee ja ymmärtää. Se on hauska ja hassutteleva ja se sano aina että mä osaan ja pystyn. Aika monta kertaa se piti sanoa, mut sitte meni perille. Nykyisin luotan itteeni enemmän ja tiedän missä oon hyvä. Katri jaksaa selittää jos ei heti ymmärrä. Ja jos selitys ei riitä se piirtää, tanssii ja näyttelee. Tai laulaa (harmi kyllä 🙂 ). En tiedä toista opea, joka opettaa matikkaakin pantomiimilla! Katrin kanssa ei lorvita vaan kääritään hihat ylös. Katri ei huuda koskaan, mutta ääntä siitä lähtee kun se nauraa niin paljon. Se tarttuu.

Katrin entinen oppilas

Katrin vastaanotolla tulin kuulluksi ja kohdatuksi juuri sellaisena, kuin olen. Vuorovaikutussuhde oli avoin ja aidosti lämmin. Ja vaikka käsittelimme vaikeita asioita, terapiassa oli huumori läsnä. Välillä naurettiin, vaikka vitsit tuntuivat elämässä muuten olevan ajoittain vähissä.

Aluksi voimavarakeskeisyys ja näkökulman vaihtaminen tuntuivat kummallisilta. Kysyinkin, että eikös täällä saa rypeä ollenkaan. Kyllä sai, mutta pian huomasin itsekin, että ajatukset kääntyivät lähes väkisin ratkaisujen ja voimavarojen maisemiin.

Katri auttoi minut yli vaikean elämänvaiheen. Olen hyvin kiitollinen saamastani ammattimaisesta tuesta. Suosittelen Katria lämpimästi kaikille, jotka hakevat apua itselleen ja uutta suuntaa elämäänsä.

Nainen, 37 v.