Ajatuskuplia

Lisää seksiä parisuhteeseen 1/3

SEKSUAALISEN VÄLTTELYN KEHÄ

Kevättä rinnassa, siihen se sitten jääkin?
Moni ihminen elää suhteessa, jossa ei harrasteta seksiä. Pahimmillaan seksi ja etenkin sen puute saattavat johtaa siihen, että yksilö alkaa epäillä sekä itseään että puolisoaan, ja sen myötä koko parisuhdetta.

Kuplian blogissa esitetään seksuaalisen välttelyn kehä. Onko siinä jotakin tuttua?

lue lisää

Lisää seksiä parisuhteeseen 2/3

ON AIKA PUHUA SEKSISTÄ, AIKA PURKAA PAINE!

Kohtuuttomat odotukset johtavat helposti pettymykseen ja seksuaalisen välttelyn kehään. Seksitön suhde on kuitenkin muutettavissa.

Kuplian blogisarjan toinen osa tarjoaa näkökulmia siihen, miten seksiasian voi nostaa puheeksi partnerin kanssa ja miten palauttaa seksi osaksi parisuhdetta.

lue lisää

Myös aikuistuva nuori tarvitsee tukea

Peruskoulun päätyttyä ei aina koitakaan itsenäistymisen ja aikuistumisen ajat. Myös aikuistuva nuori saattaa tarvita tukea.

Kuplian blogissa Taina kertoo vanhemman näkökulmasta niistä haasteista ja selviytymiskeinoista, joita hän on kohdannut oman aikuistuvan nuorensa kanssa.

lue lisää

Kun nuori jää pois koulusta

Koulusta poisjääminen alkaa usein pikkuhiljaa, ketjureaktion lailla. Syyt kotiin jäämisen taustalla ovat usein moninaisia.

Kuplian blogissa esitetään keinoja, joilla kotiin jäävää nuorta ja koko perhettä voidaan tukea ratkaisukeskeisesti ja positiivisen pedagogiikan periaatteita hyödyntäen.

lue lisää

Kuuntele Ajatuskuplia podcasteina

Kuplia on yhden innostuneen ja asialleen omistautuneen naisen perustama yritys. Koulutukseltani olen ratkaisukeskeinen terapeutti, kasvatustieteiden maisteri, erityisopettaja ja aikuiskasvattaja.

Share This