KUPLIA

Olen Katri Paavolainen, Kuplian perustaja ja omistaja. Koulutukseltani olen ratkaisukeskeinen terapeutti, kasvatustieteiden maisteri ja  erityisopettaja.

Minulla on ollut ilo työskennellä liki kaksikymmentä vuotta opettajana. Opettajakokemusta minulla on vuosiluokilla 1- 10,  suurimman osan työvuosistani olen toiminut yläkoulun erityisluokanopettajana.

Minulla on laaja kokemus toimimisesta lasten ja nuorten kanssa niin hupi- kuin hyötymielessäkin. Olen ollut mm. leiriohjaajana Kiljavalla, näytellyt piika-Gunillaa Suomenlinnan interaktiivisessa seikkailunäytelmässä ja seilannut Loviisan vesillä merirosvo-Svarttiksena.

 

Kuplia.fi Facebookissa

Ollessani opiskelijavaihdossa Espanjassa, Salamancan yliopistossa, vierailin Reina Sofia -nimisessä erityiskoulussa, jossa koulun johtaja otti minut vastaan kana sylissään. Reina Sofia-koulussa lasten kuntoutukseen kun kuului toimiminen eläinten kanssa! Vierailu sytytti minussa syvän mielenkiinnon lasten ja eläinten välistä vuorovaikutusta kohtaan. Perustinkin vuonna 2003 Korkeasaareen luontokoulu Arkin. Jatko-opinnoissani olen perehtynyt siihen, mitä tapahtuu lapsen ja eläimen kohdatessa. Siksi haluan niin terapia- kuin opetustyössäkin hyödyntää asiakkaan niin halutessa niitä tietoja ja taitoja, joita olen eläinkontaktien merkityksistä oppinut. Vastaanotolleni ovat tästä syystä myös lemmikit tervetulleita!

Sekä tutkitun tiedon että kokemukseni valossa uskon lujasti, että kun terapia- ja opetustyössä käytetään joustavasti ratkaisukeskeisiä työmenetelmiä, joissa pääpaino on yksilön heikkouksien sijaan hänen vahvuuksissaan, ongelmien sijaan ratkaisuissa, päästään parhaisiin tuloksiin. On tapaamisen tavoite mikä tahansa, lähestymistapani on asiakkaita kunnioittava, heille voimantunteen ja asiantuntijuuden palauttava.

Vuodet opettajan työssä, intensiivisten nuorten parissa, ovat opettaneet sen, kuinka tärkeää on auttaa jokaista löytämään omat voimavaransa.

Se mihin keskitymme, vahvistuu!

Share This